Thursday, March 18, 2010

Rinduuuu~~

Assalamualaikum, Aisyah's here.

Koranggg, aku rindu batch kita. Blog nih nampaknya takde sape nk layan, takde sape nk update. Iye-iye aku faham, korang sibukk, kannn? Layan Fb ngan Ms boleh ye, tp blog ni taknak tengok skali punn. Sibuk mcm mana pun, sekolah jauh mana pun, harap korang still ingat persahabatan kita, kenangan kita bersama. Aku pun sibuk jugakk, nak tahu lebih lanjut pasal aku, klik saja di sini. Kalau korang nak tahu, seboleh-bolehnya aku pasti meng 'update' blog nih, sounds kinda sad huh?! Yeah, a little bit. I'm always alone in every matter including this. I miss all of you damn much.
 http://emo.huhiho.com
Syafiq's storyy,
Hari sabtu lepas, 13 Mac, kawan kita yang seorang nih, call aku around pukul 9-10 camtu ar, dia kirim salam kat semua org, katanya time cuti ni dia tak balik, he had to go for some program at Chuping, Perak. Dalam byk2 yg dia cerita kat aku, sounded like kena buli. Guys, don't tell people about this, ok? Aku pon tanya jugak dia kene buli ke, dia kata biasalah tu kat sini, sekolah memana pon sama. So, that means betul lah kann. Tuhan saja yang tahu rasanya bagaimana aku risaukan dia. Tapi risau2 aku, lagi risau parents dia kann. Semoga dia selalu berada dalam kerahmatan dan keberkatanNya.

Konklusi,
Aku harap dapat jumpa korang at the end of this year. Setakat ni, apa yang aku nampak dan fahami, time passing by and people change. Hope korang change to any better thing, not worse.

I miss you, you, you and you (everyone) !!!
http://emo.huhiho.com

Sekian daripada saya, Aisyah- BARAKALLAHU FIIKUM.
p/s- dun freak out of the language used, baku sikit, I'm working hard for pantun over these days ;)

No comments:

Post a Comment