Wednesday, April 21, 2010

Tentang Fazli

Yuhuuu, dah lama aku tak update blog nie kan? Sorry2, aku pun agak busy beberapa minggu ni.


Okaylah, tak mau panjangkan citer lagi. Pasal Fazli, dia dah pun selamat berpindah ke sekolah barunya, Sekolah Sultan Alam Syah, Putrajaya. Disebabkan dia tak cerita apa2 pun pada kitaorang, jadi kitaorang andaikan saja lah yang dia pasti akan bahagia dia sana. Ye laah, selepas berpisah dengan kawan2 rapat dia tu (saja je perli, jgn marah), hidup tak keruan (yelah tu). 


Walauapapun, kitaorang kat sini berasa agak terkilan kerana dia pergi tanpa meninggalkan apa2 khabar berita. Tapi tak apa lah, perkara dah berlaku. Kitaorang doakan Fazli akan sentiasa dicucuri rahmat dan dilimpahi rezeki oleh Allah, doa yang sama untuk korang semua juga...Ameeen.

No comments:

Post a Comment